Welcome to the Orioles Nation Forums! Like most online communities, you must register to post on our message board. However, posting is free--it always will be--and registration is a simple process. Become part of the growing Orioles Nation community and register now!

I keep getting some kind of error when I visit the forums

I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #1 by Matt P » May 18th, 2012, 2:29 am

It says something along the lines of "A script in this movie is causing Adobe to run slowly", then says if it continues it could cause computer to become unresponsive, then asks if I want to abort.

When it happens pages take awhile to load then that message pops up. It happens twice, then it's fine for a bit, then happens twice again, then it's fine for a bit, etc.

I have Adobe updated and I just built my computer less than a month ago so I doubt it's anything with the computer. It happened on my old computer but I just blamed it on the computer since it was a few years old.

Anyone else have a problem like this? Anyone have a solution? It's not a big deal, just something that is annoying.
Matt P
Aberdeen IronBirds
 
Posts: 1717
Joined: October 2011
Location: Pennsylvania
Reputation Score: 37

Re: I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #2 by Tucker Blair » May 18th, 2012, 6:32 pm

hmmm, Never seen this problem on any computers I have visited from.
I'll look into or ask my boss about it (I work IT)
User avatar
Tucker Blair
Orioles Nation Staff
Executive Editor
 
Posts: 1602
Joined: October 2011
Location: Elkridge, MD
Reputation Score: 45

Re: I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #3 by Jordan Tuwiner » May 26th, 2012, 9:47 am

Hasn't happened to me. What internet browser are you using?
User avatar
Jordan Tuwiner
Aberdeen IronBirds
 
Posts: 2590
Joined: September 2010
Location: Israel
Reputation Score: 57



Re: I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #4 by Don » July 11th, 2012, 7:54 pm

1. Make sure to clear your cache, 9 times out of 10 this is the reason why people tend to have ISP issues.

2. Make sure your SSL certificates are in line. Sometimes log in based web applications mimic HTTPS and block certain aspects.
User avatar
Don
Orioles Nation Staff
Director of Scouting
GCL Orioles
 
Posts: 699
Joined: September 2010
Reputation Score: 25

Re: I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #5 by Tucker Blair » July 11th, 2012, 8:32 pm

Don wrote:1. Make sure to clear your cache, 9 times out of 10 this is the reason why people tend to have ISP issues.

2. Make sure your SSL certificates are in line. Sometimes log in based web applications mimic HTTPS and block certain aspects.


Oh great, now Don is an IT expert LOL :D
User avatar
Tucker Blair
Orioles Nation Staff
Executive Editor
 
Posts: 1602
Joined: October 2011
Location: Elkridge, MD
Reputation Score: 45

Re: I keep getting some kind of error when I visit the forums

PostPost #6 by Don » July 11th, 2012, 9:14 pm

Nope...just an elephant type memory.
User avatar
Don
Orioles Nation Staff
Director of Scouting
GCL Orioles
 
Posts: 699
Joined: September 2010
Reputation Score: 25



Return to Support, Feedback, & Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron